Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Сентябрь » 02

У кожному куточку нашої неозорої Батьківщини цього чудового вересневого ранку діти поспішають до школи.  Вчителі і учні виходять сьогодні на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини. Після приємної зустрічі на шкільному подвір’ї із друзями та вчителями, після теплих привітань  із Святом знань учні 5-го класу  гімназії «Софія» поспішили до краєзнавчого музею Нікольського району. Свій перший  урок навчального року разом із класним керівником Олександром Дмитровичем Хасхачих          вони вирішили провести саме у залі Військової Слави.

            Для них було проведено краєзнавчий урок «Пам’ять, що долає забуття». Учням було цікаво дізнатися про здобутки українського народу за ч ... Читать дальше »

Просмотров: 320 | Добавил: Museum | Дата: 02.09.2016 | Комментарии (0)

Учні 3-б та 4-б класу гімназії «Софія», які є учасниками дитячого клубу «Дивосвіт» Краєзнавчого музею Нікольського району, свій перший урок провели у виставковій залі, на святі української родини «Добра родина – славна Україна». Свято  для учнів підготувала науковий співробітник музею, керівник клубу Осадча О.Б. Спілкування видалось дуже теплим і водночас емоційним: діти готувались до заходу заздалегідь. Разом із вчителькою Паніною І.О.  підготували літературні зізнання у любові до України, рідного краю.

Ведуча  розповіла дітям про символи країни, про те, як святкували українці 25-річчя Незалежності країни, про те, як готуються нікольці до святкування 185-річчя селища, про виставку майстрів декоративно-ужиткової творчості «Місто майстрів. Нові імена», яка приурочена до цих подій. У доброму наст ... Читать дальше »

Просмотров: 254 | Добавил: Museum | Дата: 02.09.2016 | Комментарии (0)