Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Сентябрь » 2 » Перший урок з учасниками дитячого клубу «Дивосвіт» у Краєзнавчому музеї Нікольського району
08:11
Перший урок з учасниками дитячого клубу «Дивосвіт» у Краєзнавчому музеї Нікольського району

Учні 3-б та 4-б класу гімназії «Софія», які є учасниками дитячого клубу «Дивосвіт» Краєзнавчого музею Нікольського району, свій перший урок провели у виставковій залі, на святі української родини «Добра родина – славна Україна». Свято  для учнів підготувала науковий співробітник музею, керівник клубу Осадча О.Б. Спілкування видалось дуже теплим і водночас емоційним: діти готувались до заходу заздалегідь. Разом із вчителькою Паніною І.О.  підготували літературні зізнання у любові до України, рідного краю.

Ведуча  розповіла дітям про символи країни, про те, як святкували українці 25-річчя Незалежності країни, про те, як готуються нікольці до святкування 185-річчя селища, про виставку майстрів декоративно-ужиткової творчості «Місто майстрів. Нові імена», яка приурочена до цих подій. У доброму настрої, збагачені новою інформацією, діти залишили музей. Співробітники привітали учнів з початком навчального року та побажали їм бадьорості та успіхів у досягненні нових вершин освіти.

 

Просмотров: 255 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: