Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Сентябрь » 2 » краєзнавчий урок «Пам’ять, що долає забуття»
08:15
краєзнавчий урок «Пам’ять, що долає забуття»

У кожному куточку нашої неозорої Батьківщини цього чудового вересневого ранку діти поспішають до школи.  Вчителі і учні виходять сьогодні на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини. Після приємної зустрічі на шкільному подвір’ї із друзями та вчителями, після теплих привітань  із Святом знань учні 5-го класу  гімназії «Софія» поспішили до краєзнавчого музею Нікольського району. Свій перший  урок навчального року разом із класним керівником Олександром Дмитровичем Хасхачих          вони вирішили провести саме у залі Військової Слави.

            Для них було проведено краєзнавчий урок «Пам’ять, що долає забуття». Учням було цікаво дізнатися про здобутки українського народу за часи Незалежності, 25-ту річницю якої ми нещодавно святкували. Перегортаючи сторінки розвитку держави, ведуча заходу ст. науковий співробітник О.О. Болгарчук торкнулася подій Помаранчевої революції, революції Гідності та подій на Донбасі. Діти із трепетом слухали розповідь про героїв АТО, наших земляків, які загинули,  виконуючи свій патріотичний обов’язок.

            Оскільки зустріч проходила у залі Військової Слави, не оминули тему  другої світової війни. Своїми спогадами про воєнне дитинство поділився Воронов А.Г., який і за статусом і за віком є дитиною війни.

            Саме цим заходом у краєзнавчому музеї розпочато Декаду  краєзнавчих знань.

         У цей день школярі також відвідали виставку майстрів декоративно-ужиткової творчості «Місто майстрів. Нові імена», яка приурочена до 25-ї річниці Незалежності України.

Просмотров: 320 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: