Приветствую Вас, Гость
Главная » 2015 » Октябрь » 15

             Цікаво і змістовно пройшла зустріч військовослужбовців напередодні Дня захисника України у Краєзнавчому музеї. Військові  оглянули постійно діючу експозицію музею, прослухали розповідь мол. наукового співробітника Болгарчук О.О. про героїчні сторінки та славетне минуле  нашого краю, ознайомилися з історією заселення, культурною спадщиною багатонаціонального краю  та його різнобарвною  етнографією.

            Відвідувачів зацікавила експозиції просто неба, Козацьке подвір’я та Алея Героїв. Екскурсію провела Іваниця О.Г. (головний зберігач фондів).

            Особливу зацікавленість викликала тимчасова експозиція «Греки Приазов’я у єдиній сім’ї України», яка оформлена у виставковій Залі. З е ... Читать дальше »

Просмотров: 334 | Добавил: Museum | Дата: 15.10.2015 | Комментарии (0)

12 жовтня у Краєзнавчому музеї Володарського району для школярів 10 класу гімназії «Софія» відбувся тематичний захід «Цікаве з минулого», присвячений Дню Захисника України та Дню козацтва.

         В історії кожної країни є події, які залишають глибокий відбиток у пам’яті людській. До таких подій, безумовно, слід віднести Другу світову війну, Велику Вітчизняну, війну в Афганістані. Військовий обов'язок у всі часи був нелегким, він і сьогодні вимагає мужності, витримки, і вірності Вітчизні. Але головний обов’язок людей це збереження миру на землі. Необхідно робити все можливе для того, щоб війна ніколи не повторилася на нашій землі.

         В історичне минуле нашої країни старшокласників провели наукові співробітники А.С.Єрмакова і О.О. Болгарчук. Які зазначили що треба лю ... Читать дальше »

Просмотров: 337 | Добавил: Museum | Дата: 15.10.2015 | Комментарии (0)