Приветствую Вас, Гость
Главная » 2015 » Октябрь » 15 » Цікаве з минулого
08:46
Цікаве з минулого

12 жовтня у Краєзнавчому музеї Володарського району для школярів 10 класу гімназії «Софія» відбувся тематичний захід «Цікаве з минулого», присвячений Дню Захисника України та Дню козацтва.

         В історії кожної країни є події, які залишають глибокий відбиток у пам’яті людській. До таких подій, безумовно, слід віднести Другу світову війну, Велику Вітчизняну, війну в Афганістані. Військовий обов'язок у всі часи був нелегким, він і сьогодні вимагає мужності, витримки, і вірності Вітчизні. Але головний обов’язок людей це збереження миру на землі. Необхідно робити все можливе для того, щоб війна ніколи не повторилася на нашій землі.

         В історичне минуле нашої країни старшокласників провели наукові співробітники А.С.Єрмакова і О.О. Болгарчук. Які зазначили що треба любити свій рідний край, знати його історію, та пам’ятати головні сторінки життя своїх предків. 

         Захід супроводжувався музичними відеофільмами. Наприкінці зустрічі було проведено бліц – опитування серед хлопців на знання військової термінології. А дівчата привітали юнаків – прочитали жартівливі та веселі побажання з наступаючим святом.

 

 

 

Просмотров: 338 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: