Приветствую Вас, Гость
Главная » 2015 » Октябрь » 15 » Зустріч з військовослужбовцями у музеї
12:19
Зустріч з військовослужбовцями у музеї

             Цікаво і змістовно пройшла зустріч військовослужбовців напередодні Дня захисника України у Краєзнавчому музеї. Військові  оглянули постійно діючу експозицію музею, прослухали розповідь мол. наукового співробітника Болгарчук О.О. про героїчні сторінки та славетне минуле  нашого краю, ознайомилися з історією заселення, культурною спадщиною багатонаціонального краю  та його різнобарвною  етнографією.

            Відвідувачів зацікавила експозиції просто неба, Козацьке подвір’я та Алея Героїв. Екскурсію провела Іваниця О.Г. (головний зберігач фондів).

            Особливу зацікавленість викликала тимчасова експозиція «Греки Приазов’я у єдиній сім’ї України», яка оформлена у виставковій Залі. З експозицією гостей ознайомила науковий співробітник Осадча О.Б.

            Наприкінці зустрічі військовослужбовці поділилися своїми враженнями щодо історичного минулого Володарського району та подякували співробітників музею за  змістовну  екскурсію, за теплі вітальні слова із Днем Захисника України та за отриманий подарунок від колективу музею з нагоди свята.

Просмотров: 334 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: