Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Август » 23

           У Краєзнавчому музеї Нікольського району проведена година історичної пам’яті «Одна-єдина Батьківщина!» - з циклу заходів до 25-річчя  Незалежності України. На захід були запрошені учасники Університету третього віку УПСЗН та жителі селища.

            Родина – це весь український народ», - такими словами розпочала зустріч ведуча Осадча О.Б. та запропонувала  гостям стати учасниками цікавої мандрівки нашою рідною Україною. Розкрити тему заходу допомогло чарівне дерево – дерево роду всього українського народу. З     історичною  гілочкою знайомила присутніх науковий співробітник Адарюкова Т.М.  Головний акцент вона зробила на постаті Михайла Грушевського та його впливі на розвиток незалежної держави.

     ... Читать дальше »

Просмотров: 300 | Добавил: Museum | Дата: 23.08.2016 | Комментарии (0)

«Найкраща країна – моя Україна!»

         Під такою назвою в Краєзнавчому музеї Нікольського району оформлений спеціально розроблений до 25-річчя Незалежності України плакат. Тло цього плакату – у вигляді державного прапору України. А текст – колективний плід відвідувачів музею, складений з  побажань, патріотичних гасел, мрій та ідей стосовно майбутнього нашого селища та України.

         Готувалися до цієї події заздалегідь, ще з кінця минулого року. Залишали свої автографи люди різних професій, віку, з різних куточків України і, навіть, з Греції.

Цей плакат стане експонатом музею і згодом буде ілюструвати нашу свідомість і патріотизм.

... Читать дальше »

Просмотров: 281 | Добавил: Museum | Дата: 23.08.2016 | Комментарии (0)