Приветствую Вас, Гость
Главная » 2019 » Октябрь » 15 » «Козацькими стежками»
09:49
«Козацькими стежками»

Ми, українці, як і народ будь-якої країни бережемо спогади про власне минуле, пишаємося своєю історією, переказуємо звитяжні вчинки предків, передаємо їх із покоління в покоління.

В давні часи Дніпровські пороги були страшною перешкодою на шляху для того, хто плив Дніпром на Січ. Вважалося, що справжнім козаком може зватися лише той, хто пройшов хоч раз у житті через пороги.

Тому учасники дитячого клубу «Дивосвіт», учні 3-б класу та їх друзі з 3-а класу Нікольської гімназії «Софія», напередодні Дня захисника України, Дня українського козацтва зібралися на квест-гру «Козацькими стежками», де їм довелося здолати сім випробувань – «порогів». Ті випробування нарівні із хлопцями подолали і дівчата, аби дійти до мети і здобути загадкові літери, щоб скласти слово «ПАТРІОТ».

Діти довели, що вони справжні нащадки славного козацького роду, що в їх жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків.

На кожному «порозі» діти отримували завдання від військових ЗСУ, що були почесними гостями свята. Вони побажали всім учасникам квесту вдалих стартів і наполегливої боротьби у змаганнях, доброго настрою і чудових вражень від спільної праці, перемоги і миру!

Військових зі святом і дітей з перемогою від імені народного депутата Д.В.Лубінця привітала помічник народного депутата Проценко Н.П.

Просмотров: 180 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/5
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: