Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Май » 8 » зустріч учнів 6-А класу ЗОШ №1 з Єрьоменко В.В.
09:10
зустріч учнів 6-А класу ЗОШ №1 з Єрьоменко В.В.

9 травня - день, який відзначають у всьому світі в знак вдячності учасникам антигітлерівської коаліції за велику перемогу. Наш народ дуже дбайливо ставиться до цього свята і славу про його героїв передає з покоління в покоління.

Щоб вшанувати цю традицію у краєзнавчому музеї Нікольського району відбулася зустріч учнів 6-А класу ЗОШ №1 з Єрьоменко В.В., чиє дитинство припало на роки німецько-радянської війни. Вона поділилася з присутніми своїми спогадами і заспівала кілька куплетів патріотичних пісень.
Також на зустрічі був присутній член районної ради ветеранів війни і праці Шалте Ф.С., який, спираючись на спогади своїх близьких, розповів про важкі події того часу і закликав не забувати ратний подвиг наших воїнів. Він звернув увагу школярів на те, що триває конкурс рефератів про рідний край і запропонував взяти участь у ньому.
73 роки минуло з дня закінчення німецько-радянської війни, виросли нові покоління людей, для яких війна - далека історія. Але цю трагічну і героїчну сторінку в житті нашого народу не забути ніколи. Пам'ять полеглих односільчан присутні вшанували хвилиною мовчання.

Після закінчення заходу діти із задоволенням відвідали виставку ручних робіт, автором якої була гостя зустрічі Єрьоменко В.В.

 

 
Просмотров: 284 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: