Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Апрель » 17 » випуск учасників історико-краєзнавчого клубу «Дослідники»
11:05
випуск учасників історико-краєзнавчого клубу «Дослідники»

16 квітня 2018 року став особливим днем у житті школярів 9-Б класу гімназії «Софія». Саме в цей день відбувся випуск слухачів, які закінчили повний курс навчання в історико-краєзнавчому клубі «Дослідники», котрий працює при Краєзнавчому музеї Нікольського району з 2013 року.

На урочистому зібранні директор музею вручила 14 учням свідоцтва про закінчення навчання у клубі. Це святкова і визначна подія для всіх дев'ятикласників, оскільки це їх перший документ, який засвідчує про наполегливу працю кожного учня протягом 5-ти років навчання. На святі була присутня почесна гостя – помічник народного депутата ВРУ Д.В.Лубінця – Н.П.Проценко, яка привітала випускників із завершенням навчання та пригостила їх величезним тортом.

Майже дві години промайнули непомітно. Упродовж свята діти записували свої побажання та вітання на плакаті, розфарбованому усіма кольорами веселки. Присутні отримали незабутні враження, відповідали на запитання, жартували, переглядали фотокартки, пригощались чаєм, солодощами.

 

 

Просмотров: 270 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: