Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Декабрь » 4 » Слухаємо Розуміємо Взаємодіємо
14:38
Слухаємо Розуміємо Взаємодіємо

Благодійна акція «Скарбничка Добродія» триває. І 30 листопада 2017 року вона поповнилася завдяки ГО «Студії соціальної взаємодії «МИ ПОРУЧ» – до краєзнавчого музею Нікольського району завітали агенти Доброти – Лариса Живко та Наталя Коляда.

В форматі тренінгу та незвичайного інтелектуального спілкування «Слухаємо. Розуміємо. Взаємодіємо.» відбулися зустрічі з учасниками історико-краєзнавчого клубу краєзнавчого музею Нікольського району «Дослідники» (9-б клас гімназії «Софія») та 10-11 класами Нікольської ЗОШ№1.

Інтернет та сучасні засоби зв’язку не замінять живого спілкування. За допомогою практичних вправ учасники зустрічей намагалися знайти способи боротьби з негативними думками, навчалися технікам боротьби зі стресом та приділили увагу важливості самоконтролю та корекції свого настрою в повсякденному житті, дізналися, як збільшити людяність у взаємовідносинах в суспільстві та зберігати доброту в своєму серці.

На згадку про нашу зустріч гості були нагороджені чарівним знаком Доброти – квіткою здійснення бажань. Хай вона допомагає їм робити добрі справи. І ми віримо, що добро, посіяне ними у душі людей, розквітне на Землі і наш світ стане кращим і милосерднішим.

Хто вірить у диво, долучайтеся до добрих справ!

Просмотров: 309 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: