Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Апрель » 5 » привітання із 90-річним ювілеєм
11:01
привітання із 90-річним ювілеєм

4 квітня 2018 року в.о. голови Нікольської райдержадміністрації В.М. Павлішин, Нікольський селищний голова О.Ю. Мендрин спільно з головою районної ради ветеранів В.О. Дорохольською, головою селищної ради ветеранів Л.А. Баранчук, науковим співробітником КМНР О.О. Болгарчук відвідали сім’ю Шарих: Бориса Андрійовича та Ніну Луківну.

Тепла атмосфера зустрічі розпочалась привітанням із 90-річним ювілеєм ветерана праці Бориса Андрійовича, якому був вручений пам'ятний знак – «75 років визволення Донбасу від фашистських загарбників». Такий же знак вручили і Ніні Луківні.

Життєвий шлях Бориса Андрійовича розпочався у селі Малинівка, потім проживав у селі Катеринівка. Його юність була обпалена війною. Після служби в армії працював у Малоянісольській МТС, потім у Володарській МТС, РТС, «Сільгосптехніці». За довголітню і сумлінну працю Б.А. Шарий нагороджений орденом «Знак Пошани», медаллю «Ветеран труда», а також ювілейними медалями. Тут, у селищі Нікольське, Борис Андрійович зустрів своє кохання – Ніну Луківну, і більше шістдесяти років ділять і горе, і радість навпіл.

Просмотров: 276 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: