Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Декабрь » 21 » Підсумки конкурсу підведені, нагороди переможцям вручені!
14:48
Підсумки конкурсу підведені, нагороди переможцям вручені!

На початку цього року співробітники Краєзнавчого музею Нікольського району разом з Нікольською районною громадською організацією «Спілка краєзнавців Приазов’я» оголосили конкурс «До джерел» з поповнення фондів музею предметами, що відображають історію рідного краю. Конкурс проводився у чотирьох номінаціях.

У виставковій залі музею 21 грудня пройшла святкова церемонія "У років своя пам'ять", під час якої оголошено підсумки конкурсу. На зустріч були запрошені голова Нікольської селищної ради О. Ю. Мендрин, секретар ради О.В.Молонова, секретар виконкому Т.М.Костюченко та учасники «Університету третього віку» Нікольського територіального центру.

Переможців привітали та вручили нагороди Олег Юлійович Мендрин та директор Краєзнавчого музею Пелагія Миколаївна Апостолова.

У номінації «Особистість» переможцем стала Любимова Ганна Миколаївна.

У номінації «Сім’я» переможцями стали Костюченко Віталій Дмитрович

та Черкез Іван Георгійович.

У номінації «Село» переможцем стала Тристан Валентина Василівна.

Найактивнішим відвідувачам, які протягом 2017 року не тільки поповнювали музейні фонди предметами, а також допомагали у краєзнавчих дослідженнях були вручені Подяки та солодощі.

Співробітники музею висловлюють велику вдячність голові Нікольської селищної ради О. Ю. Мендрину та Асоціації органів місцевого самоврядування «Крок громад» (голова С.В.Молонов) за фінансову підтримку при проведенні конкурсу «До джерел».

У ході урочистостей відбулась і ще одна значуща подія – знайомство з науково-інформаційним довідником «Заповідник Кам’яні Могили – природна та духовна святиня України». Ця збірка побачила світ з нагоди 90-річчя заповідника та завдяки наполегливій роботі завідувача відділення Українського степового природного заповідника НАН України «Кам’яні Могили» Віктора Олександровича Сіренка. Віктор Олександрович розповів присутнім що це видання – багато ілюстрована книга – є міні енциклопедією, де в науково-популярній формі представлена геологія, археологія, флора, фауна та найважливіші історичні події, пов’язані із заповідником. Книга, яку подарував музею Віктор Олександрович, обов’язково знайде достойне місце у фондах і буде корисною відвідувачам музею, потрібною школярам, студентам, вчителям.

Просмотров: 318 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: