Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Март » 15 » Музейна толока
14:16
Музейна толока

 

12-13 березня 2018 року співробітники Краєзнавчого музею Нікольського району відвідали семінар-тренінг «Музейна толока на Донеччині» який відбувся на базі Маріупольського краєзнавчого музею. Учасники семінару – співробітники 23 музеїв Донецької області. Тренери – Н.Дзюбенко – завідувач відділу Прикладної Музеології Державного природознавчого музею Національної академії наук України та М. Задорожна – директор музею кіно Національного центру Олександра Довженка.

Під час семінару, проведеному на високому методичному рівні, учасники отримали знання за наступними темами: «Оновлення музейної експозиції в реаліях декомунізації», «Нові методи роботи з музейними колекціями та аудиторіями», «Переосмислення ролі музеїв», «Інтерактивні форми роботи в музеї» та інші. Підсумком зустрічі музейчиків стало створення Асоціації музеїв Донеччини.

Велика подяка організаторам семінару – головному спеціалісту відділу з питань туризму, курортів та охорони культурної спадщини обласного управління культури В.А. Кордюковій та директору Маріупольського краєзнавчого музею Н.О. Капустніковій за цікавий, змістовний, насичений захід.

Просмотров: 233 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: