Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Июнь » 20 » «ДОСЛІДНИКИ»: і клуб, і стан душі
12:48
«ДОСЛІДНИКИ»: і клуб, і стан душі

Підсумком роботи клубу «Дослідники» та нагородою за досягнення учнів стала поїздка у місто Київ. За сприяння Нікольської районної ради та Громадської Нікольської районної організації воїнів-інтернаціоналістів «Побратим» діти мали змогу побачити унікальні місця нашої столиці. Під час поїздки школярі побували у Національному музеї історії України у Другій світовій війні, побачили монумент «Батьківщина-Мати», який розташований на території музею. Відвідали одну із найбільших християнських центрів-святинь – визначну пам'ятку історії та архітектури – Києво-Печерську лавру; найстарішу споруду Києва – собор Святої Софії – Премудрості Божої або Софійський собор. Діти пройшлися славнозвісним Андріївським узвозом та Хрещатиком, побували біля Золотих Воріт – головної брами стародавнього Києва, пам’ятки оборонної архітектури Київської Русі, а також побачили головну площу столиці – Майдані Незалежності. Велич міста і краса архітектури не залишили байдужими нікого.

Школярі повернулися додому в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, втомлені, але радісні та щасливі. Учні та їх батьки щиро дякують всім, хто організував таку пізнавальну і захоплюючу подорож: голові Нікольської районної ради Василю Михайловичу Мітько, голові Громадської Нікольської районної організації воїнів-інтернаціоналістів «Побратим» Анатолію Миколайовичу Гуцу, своїй вчительці Тетяні Олександрівні Подгорній, директору гімназії «Софія» Вікторії Володимирівні Швечіковій, екскурсоводам, які на високому рівні проводили кожну екскурсію, фотографу, який всю поїздку супроводжував школярів і зробив чимало цікавих та незабутніх фото, і, звісно, працівникам музею, які були поряд п'ять останніх років та під час унікального «випускного» у Києві. Дякуємо всім, що дали можливість відчути, що ми є українці, що у нас є держава і її квітуча столиця – преславне місто Київ, якими ми маємо гордитися і свято берегти та шанувати заради майбутнього.

Нехай всім, хто долучився до цієї поїздки, Бог дає міцне здоров’я, кожен день наповнює серце й душу вірою, надією та любов’ю, а привітна та щедра доля сприяє здійсненню всіх заповітних мрій та найсміливіших планів.

Просмотров: 336 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: