Приветствую Вас, Гость
Главная » 2015 » Ноябрь » 19 » День Гідності та Свободи
14:13
День Гідності та Свободи

            До Дня Гідності та Свободи, який згідно Указу Президента України  відзначається 21 листопада, у Краєзнавчому музеї Володарського району проведено годину спілкування «Криниця національної гідності». У заході прийняли участь учні 11 класів ЗОШ №1  імені Героя Радянського Союзу А.Д.Якименка. Гостями зустрічі були військовослужбовці Збройних Сил України.

            Ведуча (О.О.Болгарчук) ознайомила гостей з міні-експозицією, оформленою у Залі Військової Слави, с подіями Помаранчевої революції та Революції Гідності. Спілкування старшокласників з військовослужбовцями пройшло у дружній атмосфері. Гості ділилися своїм багатим життєвим досвідом: за плечима кожного учасника зустрічі були війна в Афганістані, військова служба в Вірменії (ліквідація наслідків землетрусу та війна у Нагорному Карабасі). Доля одного з гостей пов’язана з подіями Помаранчевої революції і Революції Гідності.

            Захід супроводжувався переглядом відеофільму, патріотичними піснями під гітару, наприкінці зустрічі Господиня (О.Б.Осадча) від імені усіх матерів прочитала Молитву солдату, яку вложила в обереги та подарувала військовослужбовцям. Всіі присутні висловили свої побажання на плакаті «Найкраща країна – моя Україна».

 

Просмотров: 289 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: