Приветствую Вас, Гость
Главная » 2019 » Июнь » 6 » «Акварельна галявина»
12:33
«Акварельна галявина»

У стінах Краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки живопису «Акварельна галявина». На виставці представлені роботи надзвичайної, талановитої дівчинки – Вероніки Євсеєвої (9 років). Вона є учасницею студії образотворчого мистецтва «Веселка» Нікольського РБК (керівник студії – Сергій Федорович Хмарич).

Дівчинка проживає зі своєю сім’єю у смт Нікольське та вчиться у 5-Б класі Нікольської ЗОШ №1. У свої ще маленькі роки вона не тільки бачить світ у яскравих тонах акварелі, але і передає за допомогою різнокольорових фарб усю красу природи. Улюбленим заняттям для дівчинки є малювання коней, їх на її картинах дуже багато. Вона вважає саме цю тварину вірною та терплячою, як і вона сама. Для того, щоб поближче познайомитися з творчістю маленької художниці, у музей завітали однокласники дівчинки. Її мати та батько сказали донці теплі слова та побажання, а вчитель – Сергій Федорович побажав не зупинятися на досягнутому та рухатися далі у новому напрямку.

А ми, працівники музею, бажаємо Вероніці терпіння, натхнення та творчого досягнення, щоб і надалі вона дивувала нас своїми ексклюзивними роботами.

Просмотров: 187 | Добавил: Museum | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: